Stucwerk uitbesteden?

Dé specialist in stucwerk in Amsterdam en omstreken.

Onze ervaren stukadoors staan klaar om uw muren en plafonds te voorzien van een strakke, gladde afwerking waar u nog jarenlang van zult genieten.

 

BellenOfferte aanvragen

Scherp geprijst

Vakkundig stucwerk voor een scherpe prijs

Betrouwbare stukadoors

Ervaren en betrouwbare stukadoors

Advies op maat

Advies op maat voor de juiste afwerking

Nieuwste techniek

Nieuwste technieken en materialen voor het beste resultaat

Proffesioneel te werk

Netjes en opgeruimd werken voor zo min mogelijk overlast

Grote of kleine projecten

vakkundige stukadoor voor uw woning, bedrijfspand of nieuwbouwcomplex

Enorme nieuwbouwprojecten tot aan uw woonkamer

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige stukadoor voor uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, om groot of klein stucwerk, wij leveren altijd hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Vraag ons naar ons portfolio. Zijn we trots op. 

Neem contact op

Experts in stukwerk

Onze stukadoors zijn niet alleen experts in het aanbrengen van stucwerk, maar ook in het adviseren van de juiste afwerking voor uw specifieke situatie. Wij werken met de nieuwste technieken en materialen om het beste resultaat te garanderen. Bovendien zorgen wij altijd voor een nette en opgeruimde werkplek, zodat u zo min mogelijk overlast ervaart.

Heeft u interesse in onze stucwerk diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en uw wensen te inventariseren. Zo kunnen wij u een passend advies en een scherpe prijs bieden voor het stucwerk dat u zoekt. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en gaan graag voor u aan de slag!

Blije klanten

Top bedrijf waar we al een tijdje mee samenwerken wanneer we stucwerk hebben. Marco Molenaar werkt heel netjes en levert strak stucwerk af.

Remy Bonvie

Snel en vakkundig gedaan!!
Dank u jongens

Frank van Vlist

WhatsApp met Marco