PLEISTERWERK

Strakke wanden en plafonds

Pleisterwerk: De beste keuze voor een stijlvol interieur

Pleisterwerk
Pleisterwerk
Stucadoor
Schilderwerk
Pleisterwerk

Is je muur beschadigd of heb je dringend nood aan iets nieuws? Dan laat je je interieur makkelijk opnieuw stralen door je muren en/of plafond te laten bepleisteren. Pleisterwerk is erg populair. Dat is niet verwonderlijk, want het is een voordelige manier om je interieur in een volledig nieuw jasje te steken.

Als je kiest voor pleisterwerk, dan zullen je muren en/of plafonds helemaal voorbereid zijn op een nieuwe uitdaging. Of je nu je muren in een trendy kleurtje wilt steken of ze wilt behangen met luxueus behangpapier. Het mooiste resultaat bereik je altijd met een bepleisterde muur! Het is dé ideale manier om de juiste sfeer in je interieur te scheppen. Wil jij ook graag het interieur van je dromen? Molenaar & Schilder helpt je graag!

Pleisterwerk: Altijd een goed idee!

Er wordt vaak gedacht dat pleisterwerken alleen dienen om beschadigingen op een muur en/of plafond te bedekken. Dat is zeker niet het geval! Natuurlijk is pleisterwerk de ideale keuze als je muur op de een of andere manier schade heeft opgelopen, maar het is zoveel meer dan dat. Als je een stucadoorsbedrijf je muur laat bepleisteren dan zal je muur opnieuw glad zijn. Dit is ideaal als je wilt gaan schilderen of behangen. Als je dit doet op een ruwe muur, dan zal het resultaat te wensen overlaten. Voor een strak en stijlvol resultaat is pleisterwerk zeker geen overbodige luxe.

En er is nog een belangrijk voordeel: als je muren mooi bepleisterd zijn, dan zal ook de waarde van je woning omhoog gaan. Want een huis met strakke, gladde muren is nu eenmaal aantrekkelijker dan een huis met muren die afbrokkelen. Dat is zeker iets om over na te denken, want je weet nooit wat de toekomst brengt!

Steeds tevreden met een ervaren stucadoorsbedrijf

Pleisterwerk is niet zo eenvoudig dan je denkt. Als dit niet juist uitgevoerd wordt, dan kan het resultaat zwaar teleurstellen en dat is wel het laatste wat je wil. Als je er zeker wil zijn van een perfect resultaat, kan je beter een de hulp van een stucadoorsbedrijf inschakelen. Een ervaren bedrijf zal je nooit teleurstellen, integendeel zelfs: het resultaat zal je stoutste verwachtingen overtreffen. Kies daarom voor zekerheid en vertrouw op de expertise van Molenaar & Schilder!

Stukwerk voor élk interieur

De beste manier om je muren mooi af te werken is door ze te laten bepleisteren. Hetzelfde geldt voor plafonds. Als je voor pleisterwerk kiest, dan betekent dit dat je muren mooi glad worden gemaakt met een dunne pleisterlaag. Op die manier maak je je huis schilderklaar. Als je je huis onder handen laat nemen door Molenaar & Schilder, dan zullen er echter nog veel meer mogelijkheden zijn. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je muren en/of plafonds te laten afwerken met verschillende soorten sierpleister. De ideale keuze voor jou, is afhankelijk van je budget en smaak.

Sierpleister voor een speels interieur

Sierpleister is stucwerk dat erg geliefd is. Dat komt voornamelijk door het trendy resultaat. Het brengt sfeer in je woning en zorgt voor een speels interieur. Er zijn verschillende soorten waaruit je kan kiezen en elke soort geeft je interieur een andere uitstraling.

Stijlvol stucmarmer

Stucmarmer is een goede keuze als je een modern interieur hebt of als je gewoon houdt van de stijlvolle uitstraling van marmer. Wanneer je marmerstuc op de muren of plafonds laat bevestigen, zorgt dit ervoor dat ze eruit zien als echt marmer, met dat verschil dat marmerstuc veel goedkoper is. Net zoals marmer bestaat stucmarmer uit verschillende kleuren die mooi in elkaar vloeien. Het marmeren uiterlijk van je muren en/of plafonds zullen je woning een luxueuze, bijna koninklijke uitstraling geven. Je voelt je gegarandeerd de koning te rijk in je nieuwe interieur!

Gewaagd Granol

Niet iedereen houdt van strak en eenvoudig. Sommige mensen hebben het liever uniek. Als je kiest om je muren met granol te laten bepleisteren, dan krijgt je interieur een stoere en bijzondere uitstraling. Granol heeft een prachtige structuur, maar is toch niet te ruw, zodat je het makkelijk kan overschilderen. Dat is echter niet altijd nodig, want je kan kiezen tussen ontzettend veel kleurtjes. Deze soort pleister is de beste keuze als je houdt van iets pittigs, maar ook in retro interieurs vind je het vaak terug!

Sfeervol granietpleister

Met granietpleister breng je eenvoudig meer gezelligheid in je woning. Dit soort pleister bestaat uit natuursteenkorrels waardoor je woning een natuurlijke uitstraling krijgt. Granietpleister is daarom een goede keuze voor in een landelijk interieur, maar als je het combineert met de juiste meubelen, kan het ook mooi staan in een modern interieur. Je kan dit soort pleister ook kiezen voor vochtige ruimtes of voor je gevel, want het is waterbestendig en erg stevig.

Vrolijk Spachtelputz

Spachtelputz heeft een sterk korrelende structuur waar je gegarandeerd vrolijk van wordt. Deze pleister is afgewerkt met granietkorrel en heeft daardoor zijn ruwe uitstraling. Spachtelputz is een van de meest geliefde soorten pleister en daar zal je niet versteld van staan, als je ziet hoe mooi deze afwerking kan zijn. Als je je muren of plafonds met deze pleister laat afwerken, dan krijgt je woning vast en zeker een bijzondere uitstraling! Ook hier is er keuze uit tal van verschillende kleuren en je kan zelfs de ruwheid bepalen aan de hand van de korreldikte.

Glad pleisterwerk voor een trendy interieur

Heb je toch liever een strak interieur? Dan kan de stukadoor je muren en plafond ook gewoon glad maken. Als je kiest voor gladde muren, dan zijn er twee opties:

Behangklaar pleisterwerk

Bij behangklaar pleisterwerk zullen je muren glad gemaakt worden om te behangen. Hiervoor is het niet nodig om je muren super glad te krijgen. Het mag net iets ruwer dan sausklaar pleisterwerk. Behangklaar pleisterwerk is dan ook de goedkoopste optie voor een stijlvol interieur!

Sausklaar pleisterwerk

Als je je muren of plafond sausklaar wilt maken, dan zullen ze erg netjes afgewerkt moeten worden. Sausklaar pleisteren is wat duurder, maar je krijgt dan ook een erg strak en mooi resultaat, waardoor het schilderwerk volledig tot zijn recht zal komen!

Vertrouw op Molenaar & Schilder voor het beste resultaat

Als je je huis schilderklaar wilt maken, dan is pleisterwerk een uitstekende keuze. Als je pleisterwerk laat uitvoeren, is het wel belangrijk dat je kiest voor een ervaren stucadoorsbedrijf. Alleen op die manier kan je zeker zijn van het mooiste resultaat. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken naar een ervaren professional, want stucadoorsbedrijf Molenaar & Schilder heeft al meer dan 25 jaar ervaring in stucwerk. Als je voor ons kiest, is je huis in goede handen en hoef je je absoluut geen zorgen te maken over het resultaat. Je zal zelfs blij verrast zijn!

Molenaar & Schilder staat niet alleen voor jou paraat als je het interieur van je woning wilt vernieuwen, maar ook als je je bedrijfspand opnieuw wilt inrichten. Sterker nog: wij zijn gespecialiseerd in het bepleisteren van grote oppervlaktes vanaf 200 m². Zelfs voor grote projecten staan we voor jou klaar, want geen uitdaging is ons te groot!

For all your residential and commercial roofing needs.

WhatsApp met Marco